alin alyana's FotoPage

By: alin alyana akram

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Saturday, 18-Sep-2010 06:06 Email | Share | | Bookmark
dah Setahun

salam, dah setahun baru jumpa..bukan tak sempat ..bukan takde masa..tapi persaingan hebat dengan FB menyebabkan semua dilupakan namun tanpa mengecewakan peminat2 site ini dah berpindah ke fickr..sila klik link kat bawah...

http://www.flickr.com/akram_prog/


Monday, 11-Jan-2010 07:51 Email | Share | | Bookmark
Foto yang tak pernah diterbitkan(panas!!!!)

Disini ada beberapa foto yang lama2 yang tak pernah diterbitkan..mgkn dapat berkongsi bersama. ..
















Sunday, 27-Dec-2009 14:49 Email | Share | | Bookmark
new face

wah2 skang mama dah bertambah cantik, maklumlah azam baru..go on mama!!Seronok tgk mama posing2..mcm posing utk magzine lak.



Sunday, 27-Dec-2009 14:38 Email | Share | | Bookmark
Payung dan bola

Pengambaran kali ini dibuat oleh mama yg bermotifkan tanama hijau dan juga payung pink..hihihihihihi..sebenarnya mama tgh belajar teknik2 mengambil gambar secara pro..Dgr kata pengajar tu garang sgt. Salah sikit pun kena marah..Mgkn free kot..Jom kita ikuti gambar yg diambil oleh mama..

modelnya adalah....




Tuesday, 8-Dec-2009 16:33 Email | Share | | Bookmark
potrait alin

Alin, mama dan papa dah pulang ke kuching utk meneruskan life seperti biasa. Mama pun dah kembali semangat utk mulakan hidup baru. Sokongan daripada papa dan famili memberi semangat kepada mama. Mungkin ketentuan yang terjadi ada hikmahNya. Hidup mesti diteruskan dan alin sentiasa mendoakan mama supaya cepat sembuh sepenuhnya.




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net